0

Most nálad a szerva!

Unja a nyereményjátékokat? Ez most nem játék!

Magyarországon most először kerül megrendezésre az ATP World Tour 250 Series salakpályás profi férfi tenisztorna, melyet most a Front-Dent Kft. segítségével akár Ön is megnézhet élőben!

HUNGARIAN OPEN

 ATP World Tour 250 Series

2017. április 22-30.

A versenyen többek között olyan nagynevű teniszezők is játszanak, mint a francia Lucas Pouille és Gilles Simon,  a horvát Borna Coric és Ivo Karlovic , a szerb Viktor Troicki, a spanyol Fernando Verdasco, az ukrán Alexandr Dolgopolov.

Láthatják a legendák csatája keretében Marat Safin és Goran Ivanisevic bemutató mérkőzését.

A Front-Dent Kft., mint az esemény egyik szponzora egy kihagyhatatlan lehetőséget ajánl Önnek!

Vásároljon nettó 300.000 Ft értékben és mi automatikusan, sorsolás nélkül megajándékozzuk egy napi belépőjeggyel.  Az ajánlat a kedvezményes termékekre is vonatkozik és az összeghatárt akár több vásárlással is elérheti az akció időtartama alatt.

Amennyiben ez idő alatt vásárlásaival többször is eléri az értékhatárt, úgy több jegyre is jogosulttá válik. Egy fő maximum 20 db jegyet kaphat.

Az ajánlat 2017. április 6. és 2017. április 21. között történő vásárlásokra érvényes a készlet erejéig. Az ajánlat időtartama alatt összesen 200 db belépőjegy talál gazdára, melyeket elcserélni, más időpontban beváltani nem lehet, de átruházhatóak.

Az akcióban kereskedők nem vehetnek részt.

A versenyről részletes információkat a http://www.hungarianopen.org/ weboldalon talál.

Amennyiben kérdése van, forduljon hozzánk bizalommal a 06 1/218-0244-es telefonszámon vagy a frontdent@frontdent.hu e-mail címen.