0

Mérhetetlenül büszkék vagyunk!

A Front-Dent az idén először megrendezésre kerülő Gazprom Hungarian Open egyik támogatója, melynek köszönhetően 200 belépőjeggyel ajándékoztuk meg az akcióban résztvevő vásárlóinkat az ATP World Tour 250 Series salakpályás profi férfi tenisztorna mérkőzéseire.

Az ATP Tour verseny betétprogramjaként vasárnap pályára lépett a két világsztár, Marat Safin és Goran Ivanisevic, akik nem csak játéktudásukkal, de humorérzékükkel is elkápráztatták a közönséget, majd a nézők közül is páran pályára léptek. Bessenyei Gábornak, a cég egyik ügyvezető igazgatójának is lehetősége adódott, hogy találkozzon a két legendás teniszezővel és ütögessen párat Marat Safinnal.

A szponzoráció részeként Bessenyei Gábor végezte el a "Legendák csatája" mérkőzésének sorsorlását, melyet ezúton is köszönünk Richter Attilának, a verseny igazgatójának, aki egyben a Magyar Tenisz Szövetség főtitkára.

Három pályán zajlanak a 28-as főtábla küzdelmei a Magyar Tenisz Szövetség által szervezett versenyen, melynek döntője április 30-án, vasárnap lesz. Szurkoljon Ön is Fucsovics Mártonnak és a többi remek teniszezőnek és ha élőben is átélné az izgalmakat, akkor látogasson el a Nemzeti Edzés Központba.

Friss képekért és információkért látogassa meg facebook oldalunkat: https://www.facebook.com/frontdent.hu/?fref=ts