0

Első Nemzetközi Csont- és Lágyszövet Regeneráció Szimpózium

Első Nemzetközi Csont- és Lágyszövet Regeneráció Szimpózium

Az 1. Urban szimpóziumon a Dentsply csoport; a Geistlich és a Front-Dent és képviseltette magát, így lehetőségünk nyílt egy kimagasló színvonalú eseményen való részvételre. A rendezvényszervezők minden apró részletre ügyeltek, így megalkotva – véleményem szerint – az idei év egyik legnívósabb konferenciáját.

A kongresszust megelőzően Urbán István D.M.D.; M.D.; Pd.D így nyilatkozott:

 „A Szimpózium célja, hogy részvevőink a hozzánk látogató elismert nemzetközi szakemberek előadásaiból megismerjék a csont- és lágyszövet regeneráció legújabb tudományos felfedezéseit. Az előadók területük kiemelkedő szakemberei, akik megosztják tudásukat és tapasztalataikat a hallgatósággal és felmerülő kérdéseikre választ adnak.

Az esemény kiváló lehetőséget nyújt a világ minden részéről érkező kollégákkal való tapasztalatcserére, és a leghatékonyabb klinikai megoldások megismerésére.”

Nyilatkozata teljeséggel helytállónak bizonyult, mivel olyan előadókat sorakoztatott fel, mint Craig M. Misch, D.D.S, M.D.S ; Myron Nevins, D.D.S ; Kirk Pasquinelli, D.D.S ; Jose Carlos Martins da Rosa D.D.S, M.S, Ph.D és tovább sorolhatnám, akik a szakma csúcsát képviselik. Az előadók teljes listáját és előadásuk témáját lentebb tekinthetik meg.

A kiállítás minőségét nem csak a szakmaiságával és előadóival emelte, hanem a környezettel is. A Vigadó lélegzetelállító épülete és a hozzá tartozó kilátás, nem beszélve a teljeskörű cateringről az összes résztvevőt levette a lábáról.

Bár a képzés nálunk, Budapesten került megrendezésre, de a világ összes tájáról érkeztek fogorvosok, hogy a rendezvényen részt vegyenek.  Kezdve a magyarokkal, haladva Nyugat-Európa legfejlettebb országain át, egyészen a távoli Kínából, Indiából és a Közel-Kelet legnagyobb országaiból érkeztek, hogy meghallgassák a képzéseket.

Tekintse meg képeinket, hogy átélhesse mi miként éreztük magunkat a szimpóziumon. Várjuk szeretettel a jövőre tartandó eseményre is. :  )