Hírek és aktualitások

Teendők újranyitáskor: Az autoklávok és hőlégsterilizátorok üzembe helyezése

A Covid-19 okozta vészhelyzet miatt a fogorvosoknak is szüneteltetniük kellett rendelőjük működését a sürgősségi esetek kivételével. Azonban végre elérkezett az idő a visszatérésre! A jelenlegi helyzetben a megfelelő és eredményes sterilizálási eljárások biztosítása fontosabb, mint valaha.
tovább

Ivoclar Vivadent prevenciós termékek értékesítése

Ajánlja pácienseinek Ivoclar Vivadent prevenciós termékeit és a jutalék összegét levásárolhatja nálunk!
tovább

Hat tipp a sikeres marketinghez a fogászatban

Egy jól felépített marketingterv kidolgozása kulcsszerepet játszhat az új magánfogorvosi praxis elindításában, vagy a meglévő praxis sikeresebbé tételében. Az alábbiakban ehhez olvashatnak tanácsokat, az Euronda összeállításában.
tovább

Calibra, a kontrollált restautárciókhoz

A Calibra egy XTS (AITiN) bevonatú kompozit műszer, ami elősegíti a dentin anatómiailag megfelelő görbületének helyreállítását és ideális helyet biztosít a zománc utolsó rétegének kialakításához.
tovább

Csúcskategóriás digitális lenyomatvétel

Ismerje meg a Dentsply Sirona intraorál szkennerét
tovább

OneLife – Ha nem tiszta, ne sterilizáljon!

Mielőtt sterilizálja a műszereket, győződjön meg róla, hogy az eszközökről minden biofilmet és szerves anyagot eltávolított. A OneLife termékei a sterilizálást követő maradék szerves anyagokat és biofilmeket is eltávolítja a műszerekről! Próbálja ki személyesen budapesti boltunkban!
tovább

Cégünk működésében beállt változások enyhítése

Cégünk 2020.05.18-ától az alábbiak szerint működik:
Nyitva tartás:
• Budapesti üzletünk újra 8:00-17:00 között tart nyitva!
• Vidéki boltjaink továbbra is ügyeleti üzemmódban tartanak nyitva! (Miskolc, Debrecen, Sopron, Szeged)
tovább

Implantálás A-tól Z-ig

Bármilyen kihívással is szembesül, számíthat rá, hogy a Dentsply Sirona Implantátumok újra életre keltik páciense mosolyát.

Támogatjuk Önt minden lépésében!
tovább

Hogyan válasszon légtisztítót

A kialakult egészségügyi veszélyhezet rávílágít arra, hogy bár fontos a kezek és felületek tisztán tartása, de TELJES VÉDELMET AZ NYÚJT, HA A LEVEGŐT IS TISZTÍTJUK. A piacon nagyon sok légtisztító készüléket kínálnak, de Ön tudja mire kell figyelnie egy légtisztító vásárlása során?
tovább

AEROSZOLOK A FOGÁSZATBAN-AZ EMS TÁJÉKOZTATÓJA

A SARS-COV-2 PANDÉMIA KOMOLY KIHÍVÁS ELÉ ÁLLÍTJA A FOGORVOSI PRAXISOKAT.

A fogászati aeroszolok egészségügyi kockázatot jelentenek, hiszen az új vírus elsősorban a száj- és garatüregen keresztül fertőz. Az alábbiakban az aeroszolok témakörében igyekszünk fontos információkat megosztani.
tovább