Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /srv/www/frontdenthu/www/basecms.directinfo.hu/system/class.seo.php on line 842
Páciensek - Front-Dent

0

Fogtechnikusok

 • Az érintésmentes kézfertőtlenítő egység - STERIPOWER®

  Az érintésmentes kézfertőtlenítő egység - STERIPOWER®

  Az egészségügyi intézményeknek magasak a higiéniai elvárásai. az egészségügyi dolgozók a kulcs szereplői a kórokozók terjesztésének meggátlásában. Felismerték, hogy a megfelelő kézhigiénia hiánya az egyik fő okozója a kórház­ban szerzett fertőzéseknek és a multirezisztens kórokozók terjedésének.

  Az egészségügyi dolgozók napi munkájának támogatásaként, kifejlesztettünk egy falra szerelhető rendszert érintésmentes fertőtlenítő készülékkel. A Steripower® megfelelő a mindennapi használatra.

  Bővebben

 • Celtra Press - Amiért más

  Celtra Press - Amiért más

  Szeretettel várjuk a 2017. május 19-20-án megrendezésre kerülő Földvári Imre Fogtechnikus Kongresszuson, ahol elméleti és egy gyakorlati bemutatón ismerkedhet meg a termékkel!

  Bővebben

 • Mérhetetlenül büszkék vagyunk!

  Mérhetetlenül büszkék vagyunk!

  A Front-Dent az idén először megrendezésre kerülő Gazprom Hungarian Open egyik támogatója, melynek köszönhetően 200 belépőjeggyel ajándékoztuk meg az akcióban résztvevő vásárlóinkat az ATP World Tour 250 Series salakpályás profi férfi tenisztorna mérkőzéseire.

  Bővebben

 • XI. Magyar Fogorvosnapok

  XI. Magyar Fogorvosnapok

  Várjuk szeretettel standukon a XI. Magyar Fogorvosnapokon!

  A 2017.05.05-06. között megrendezésre kerülő szakmai találkozón informálódjon újdonságainkról, akcióinkról és új továbbképzéseinkről.

  Bővebben

 • IDS 2017

  IDS 2017

  Már több, mint egy hónap telt el a Kölni kiállítás óta, de mi még mindig a hatása alatt vagyunk. 

  Nézze meg mi hogy éltük meg az egy hetes kiállítást!

  A képek magukért beszélnek :  )

  Bővebben