hírek és aktualitások

2020. július 1-jétől hatályba lépő fontos fizetési változások

Kedves Vásárlónk!

Az alábbiakban 2020. július 1-jétől hatályba lépő fontos változásokról szeretnénk tájékoztatni Önöket, amely közvetlen kihatással lehet Önökre is.

Kedves Vásárlónk!

Az alábbiakban 2020. július 1-jétől hatályba lépő fontos változásokról szeretnénk tájékoztatni Önöket, amely közvetlen kihatással lehet Önökre is.

Informatikai rendszerünk 2020. július 1-jei frissítése olyan új funkciót tartalmaz, amely lejárt számla tartozás esetén automatikusan blokkolja a halasztott fizetéses vásárlást, vagyis nem engedi a vevőinket átutalásos, vagy csekkes fizetési móddal kiszolgálni. Ebben az esetben a lejárt tartozás rendezéséig új áru vásárlása kizárólag készpénzben, bankkártyával vagy utánvéttel lehetséges.

A rendszer működése teljesen zárt, eladóink sajnos nem tudják felülbírálni a blokkolást, így hátralék esetén nem tudják egyedi döntés keretében feloldani a stoppot, csak azonnali fizetéssel tudnak árut adni.

Tekintettel arra, hogy a rendszer frissítés 2020. július 1-jén blokkolja valamennyi, lejárt számlával már rendelkező partnerünk átutalásos és csekkes vásárlását, kiemelten fontos, hogy a nyitott egyenlegeket 2020. június hónap során – ha szükséges- egyeztessék velünk és rendezzék.

Erre tekintettel, kérjük Önöket, hogy amennyiben bizonytalanok a tekintetben, hogy rendelkeznek-e lejárt számlával, amely esetleg annak a kockázatát rejti magában, hogy stoppolja a rendelésüket a rendszer, kérjük, keressenek meg minket elérhetőségeinken, vagy üzletkötőinken keresztül. Készséggel segítünk minden nyitott kérdés rendezésében, annak érdekében, hogy gördülékeny legyen az átállás és továbbra is teljes megelégedésükre tudjuk kiszolgálni Önöket.

Természetesen az új rendszer működésével kapcsolatos kérdéseikre is örömmel válaszolnak munkatársaink, kérjük, bátran keressenek minket ezzel is.

Elérhetőségeink:

http://www.frontdent.hu/boltjaink

http://www.frontdent.hu/munkatarsaink

vissza a listához