hírek és aktualitások

Ivoclar Vivadent Live Experience Tour

Ingyenes bécsi rendezvény az Ivoclar Vivadent szervezésében!
tovább

I. Front-Dent Szájsebészeti Szimpózium

Nagy örömünkre szolgál bejelenteni, hogy 2021. november 19-20-án egy igen nívós esemény, Szájsebészeti Szimpózium kerül megrendezésre!

Folyamatosan frissülő cikkünkből megismerhetik az esemény előadóit, témáit, valamint hamarosan közzétesszük a pontos programtervet is!
tovább

Megérkezett a Medit i700

Már elérhető nálunk a Medit új intraorális szkennere, az i700!

A terméket irodánkban ki is bontottuk és kipróbáltuk, az erről készült videót megtekintheti cikkünkben!
tovább

Vírus ellen AeraMax Pro

"A Fellowes AeraMax Pro légtisztítók igazoltan csökkentik a levegőben található humán 229E koronavírus mennyiségét, hiszen független laboratóriumban végzett tesztkabinos vizsgálatok igazolták, hogy 1 óra alatt 99,9%-át képesek szűrni a levegőben található vírusnak."
tovább

Eddig hiányzó láncszem a digitális fogászatban

A digitális fogászat úttörője megérkezett!
tovább

Garrison-megújult rendszerrel a kínálatunkban!

Új fejlesztés a Garrison Dental-tól! Tekintse meg a részleteket!
tovább

Charisma Topaz ONE

A ONE egy árnyalat minden színhez.

A Charisma Topaz ONE Shade univerzális árnyalata rendkívüli színadaptációs képességgel bír, így bármilyen árnyalatú is legyen a páciens fogszíne, a ONE-nal készült restauráció észrevétlenül olvad a környezetébe.
tovább

Közvetlen és kizárólagos Geistlich partnerség

Nagy örömünkre szolgál tudatni Önökkel, hogy 2021-től a Geistlich közvetlen, kizárólagos magyarországi forgalmazója a Front-Dent Kft. lett!
tovább

Itt az új Septodont Ultra Safety Plus Twist

Az Ultra Safety Plus a biztonsági eszközök arany standardjává vált, bizonyítva, hogy hatékonyan védi a fogorvost és munkatársait a tűszúrás sérüléseitől, és megfelel a legújabb előírásoknak.
tovább

Új MIS tanulmányok

Új MIS tanulmányokat szeretnénk bemutatni Önöknek, köztzük Prof. Tomas Linkevicius által készített, a CONNECT felépítménnyel végzett klinikai vizsgálatról szóló cikkét is, melyet elfogadtak közzétételre a 'Clinical Implant Dentistry and Related Research' magazinban.
tovább