hírek és aktualitások

Fenntarthatóság és biztonság: a fogászati praxisok szerepe

Olvassa el cikkünket, melyben 10 tippet adunk mire kell odafigyelni annak érdekében, hogy fenntarthatóbban, a környezet érdekeit is szem előtt tartva tudja működtetni praxisát!
tovább

Bemutatkozik a Front-Dent YouTube csatornája

Digitális fogászat? Gyökérkezelés? Újdonságok? YouTube csatornánkon több, mint 100 videó közül válogathat rengeteg témában, így biztosan megtalálja az Önt is érdeklő tartalmakat.

Ne maradjon le és iratkozzon fel még ma!
tovább

Bakteriális szennyeződések csökkentése egy AIRFLOW® kezelés során

Számos, az EMS által támogatott tudós végzett vizsgálatot arra vonatkozóan, hogy hogyan alakul az AIRFLOW® kezelések során a helyiségek bakteriális szennyeződése.
tovább

A tudósok egyetértenek: a koronavírus levegőben terjedése valós veszélyt jelent

Az AeraMax Professional légtisztító berendezések képesek csökkenteni a levegőben található kórokozókat ott, ahol fertőző emberek tartózkodnak. Eltávolítják a szennyeződéseket a levegőből és csökkentik a további fertőződés esélyeit.
tovább

Xios AE szenzor: képalkotás felsőfokon

A Dentsply Sirona Xios AE szenzor piacvezető képminőségével, különböző technikai megoldásaival és az új, továbbfejlesztett képszűrési opcióival segít a pontos diagnózis felállításában és számos lehetőséget kínál praxisának, amelyek Önnek és pácienseinek egyaránt előnyökkel szolgálnak. Ismerje meg!
tovább

Marketing a fogászatban: a páciensek szükségletei

Mint minden ágazatban, a fogászatban is nagyon fontos a pontosan felépített marketingstratégia. Az alábbi cikkben az Euronda tanácsait olvashatják sikeresebb marketingterv kialakításához.
tovább

Védekezés és megelőzés: ajánlások a WHO-tól

A már hónapok óta tartó koronavírus járvány jelentős kihívás elé állítja a fogászati ágazatban dolgozókat is, kiváltképp most, hogy a praxisok újra működhetnek. Ez a tájékoztató a WHO ajánlásait foglalja össze a Cefla gyűjtésében a védekezéssel és megelőzéssel kapcsolatosan.
tovább

2020. július 1-jétől hatályba lépő fontos fizetési változások

Kedves Vásárlónk!

Az alábbiakban 2020. július 1-jétől hatályba lépő fontos változásokról szeretnénk tájékoztatni Önöket, amely közvetlen kihatással lehet Önökre is.

tovább

Teendők újranyitáskor: Az autoklávok és hőlégsterilizátorok üzembe helyezése

A Covid-19 okozta vészhelyzet miatt a fogorvosoknak is szüneteltetniük kellett rendelőjük működését a sürgősségi esetek kivételével. Azonban végre elérkezett az idő a visszatérésre! A jelenlegi helyzetben a megfelelő és eredményes sterilizálási eljárások biztosítása fontosabb, mint valaha.
tovább

Ivoclar Vivadent prevenciós termékek értékesítése

Ajánlja pácienseinek Ivoclar Vivadent prevenciós termékeit és a jutalék összegét levásárolhatja nálunk!
tovább