Adatkezelési elveink

FONTOS INFORMÁCIÓ!

Adatkezelési nyilvántartási száma: NAIH-58976/2012.
A regisztrált felhasználók személyes adatainak felhasználása az Adatvédelmi törvény hatályos szabályozásának értelmében történik. Minden látogatónak joga van elérni, helyesbíteni vagy törölni bármely, akár az összes általa megadott információt. A Front-Dent Kft. a birtokába jutott adatokat bizalmasan kezeli, kizárólag a rendelések teljesítéséhez és hírlevél küldéséhez használja fel, semmilyen formában nem adja azt tovább. A Front-Dent Kft. fenntartja magának a jogot a www.frontdent.hu website regisztrációs feltételeinek megváltoztatására, amelyről a regisztrált felhasználóknak értesítést küld e-mail útján.

A személyes adatokkal az alábbi jogszabályok szerint járunk el:

  • A személyes adatok védelméről és a közérdekű adatok nyilvánosságáról szóló 1992. évi LXIII. törvény;
  • Az egyének védelméről a személyes adatok gépi feldolgozása során szóló 1998. évi VI. törvény;
  • A hírközlésről szóló 2001. évi XL. törvény VIII. fejezetében foglalt rendelkezések;
  • A hírközlési szolgáltató adatkezelésének különös feltételeiről, a hírközlési szolgáltatások adatbiztonságáról, valamint az azonosító-kijelzés és hívásátirányítás szabályairól szóló 253./2001. (XII. 18.) kormányrendelet;
  • Az elektronikus kereskedelemről szóló 2001. évi CVIII. törvény;
  • A Magyar Tartalomszolgáltatók Egyesületének a tartalomszolgáltatásra vonatkozó működési, etikai és eljárási szabályzata, különös tekintettel a személyes adatok és információk kezeléséről és védelméről szóló 2. számú mellékletre.

Az adatkezelési tájékoztató erre a linkre kattintva letölthető.