pár szóban rólunk

Cím: 1133 Budapest, Váci út 92.
Tel: +36-1-218-0244
+36-1-218-1881
+3670-320 6372
Fax: +36-1-476-0761
Nyitvatartás:
  H-P 8-16
  Sz-V Zárva
Számlák, könyvelés:
  penzugy@frontdent.hu
Front-Dent

Engedje meg, hogy bemutassuk Önnek a Front-Dent Kft-t.

A Front-Dent Kft. 1995-ben alakult. Tevékenységünk kezdettől fogva a fogorvosok, fogtechnikusok magas szintű kiszolgálását hivatott ellátni. Cégünk az alapító és egyben cégtulajdonosok - Bakonyi Zoltán és Bessenyei Gábor - irányításának köszönhetően rohamos fejlődésnek indult, 1999-ben már saját üzlethelyiséget nyitottunk.
Az első - Karinthy Frigyes u.13. alatti - üzlethelyiség hamarosan kicsinek bizonyult, így Budapest más pontján is fogászati üzletet nyitott a Front-Dent. Az új budapesti üzletünk (1094 Ferenc tér 5.) abban az időben a legnagyobb fogászati kereskedelmi központ volt, a maga 550 m² alapterületével. Erre nemcsak az egyre bővülő fogászati árukészlet raktározási gondjainak megoldása miatt volt szükség, de azért is, hogy fogorvosaink, vásárlóink kiszolgálását a korábbinál is magasabb színvonalon tudjuk ellátni.

2001-ben újabb jelentős változás állt be cégünk életében, amikor átvettük a Degussa Dental fogászati termékeinek értékesítését. A Front-Dent logikus választás volt, amikor a németországi központ úgy döntött, hogy a Degussa, átszervezvén értékesítési rendszerét - árukészletét eladva - a disztribúciós és logisztikai feladatokat, egy, a fogászati piacot jól ismerő, szakmailag kiemelkedő céget bíz meg termékeik értékesítésével.
A Front-Dent és a Degussa magyarországi egyesülésével a Front-Dent újabb fogászati termékcsoportok forgalmazása és új piaci szegmensek felett szerezte meg egyedülálló befolyását. Az új kibővült termékportfolió magába foglalja a fogtechnikai anyagokat és készülékeket, nemes- és nem nemesfém ötvözeteket, kerámiákat, implantációs és csontpótló anyagokat.

2010-ben az L&L Dental-t beintegráltuk a Front-Dent rendszerébe, így tovább bővült az általunk képviselt gyártók száma a Meisinger, VDW, Detax és DC cégekkel. A folyamatos bővítéseknek köszönhetően jelenleg több, mint 200 gyártó termékeivel foglalkozunk, mely a korábban meglévő igen széles választékkal együtt teszi a Front-Dent-et Magyarország legnagyobb fogászati kereskedő cégévé.

A közel 20.000 különböző termék értékesítése megkívánta a még nagyobb raktárhelyiség kialakítását, amire a Ferenc téri üzletben nem volt már lehetőség. 2015 augusztusában sikeresen beköltöztünk új 1050 m² - en fekvő székhelyünkre, melyet a XIII. kerület Országbíró utca 65. szám alatt találják meg az érdeklődők. A 4 szintes épület lehetőséget adott egy szép és tágas eladóhelyiség kialakítására, ami mellett külső és belső rakták kiépítésére is sor került. Mivel eddig is különösen nagy figyelmet fordítottunk az oktatásra, így üzletünkben létrehoztunk egy továbbképző központot, ahol főként implantációs, parodontológiai és endodonciai témakörökben tartunk tanfolyamokat.

Jelenleg 5 irodát (Budapest, Debrecen, Miskolc, Sopron, Szeged) működtetünk, ezen felül az elmúlt 20 év alatt a már 32 fősre bővült orvoslátogató-üzletkötőink mobilitásának köszönhetően, képesek vagyunk országos szinten is hatékony szolgáltatást nyújtani partnereink számára.
Célunk továbbra is változatlan: 'Magyarország legnagyobb és legmeghatározóbb jelentőségű fogászati kereskedelemmel foglalkozó cég' címének megtartása. A legszélesebb fogászati termékválasztékkal, a legnagyobb direkt gyártói kapcsolat segítségével, a leggyorsabban és legmagasabb szinten kiszolgálni a régi és az új vásárlóinkat egyaránt.

Amennyiben a weboldallal illetve a webáruházzal kapcsolatban kérdése vagy észrevétele van, kérjük jelezze felénk a következő e-mail címen: info@frontdent.hu.